Kycklinggryta

Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.

5-6 portioner500-700 gram kycklinglårfilé1 gul lök2 vitlöksklyftor1 förpackning Phildelphiaost tryffel3-4 dl matlagningsgrädde1-2 dl vitt vin2 kycklingbuljongtärninga2-3 matskedar kinesisk sojasoltorkade tomaternågra champinjonerpepparsaltpaprikapulverchilipulverGör så här:1. Hacka löken och fräs den i lite smör eller olja. Skär svamparna i bitar och tillsätt i grytan. Låt fräsa några minuter.2. Skär kycklingen i bitar och tillsätt i gryten. Fräs tills kycklingen fått fin färg.3. Tillsätt ost, vin, soja och buljongtärningar och låt puttra några minuter. Strimla tomaterna och lägg ner…

Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Kycklinggryta

Lämna en kommentar