Kicki Sehlstedt – Bara ett offer – 📚 – Boken Bara ett offer är den tredje delen i Probono-serien av Kicki Sehlstedt. Den första boken heter Sweet Lolita och den andra boken heter Oskuld. Jag tyckte mycket om dom två första böckerna, och den här tredje boken var precis lika bra den. Böckerna kan läsas fristående, men jag rekommenderar ändå att läsa serien från början. Boken Bara ett offer är mycket välskriven, spännande, hemsk, och gripande.

Blogginlägget skrevs och publicerades av Bims Blogg.

Bara ett offer är den tredje delen i deckarserien om den färgstarka kriminologen Kajan Berglund och den grävande journalisten Aida Svantesson. En aktuell och drabbande kriminalroman som utspelar sig under Metoo-upprorens omvälvande tid vintern 2018. Ett anonymt Instagram-konto pekar ut en politiker som våldtäktsman. När han en tid senare hittas död, hängd i ett träd på Yasuragi utanför Stockholm, börjar Aida och Kajan gräva i fallet. Har han tagit självmord eller är han mördad? I en…

Länk till hela inlägget hos Bims Blogg: Kicki Sehlstedt – Bara ett offer – 📚 – Boken Bara ett offer är den tredje delen i Probono-serien av Kicki Sehlstedt. Den första boken heter Sweet Lolita och den andra boken heter Oskuld. Jag tyckte mycket om dom två första böckerna, och den här tredje boken var precis lika bra den. Böckerna kan läsas fristående, men jag rekommenderar ändå att läsa serien från början. Boken Bara ett offer är mycket välskriven, spännande, hemsk, och gripande.

Lämna en kommentar