Kaka från Sånga hotell och konferens glutenfri och laktosfri

Blogginlägget skrevs och publicerades av Hälsoblogg annacarins.

Här är ett recept för glutenfria och laktosfria hallongrottor: Ingredienser: 200 g glutenfritt mjöl (t.ex. bovetemjöl, rismjöl eller mandelmjöl) 100 g mjölkfritt margarin 50 g strösocker 1 ägg 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker Hallonsylt (laktosfri om möjligt) Instruktioner: Sätt ugnen på 200°C. Blanda det glutenfria mjölet med bakpulvret och vaniljsockret i en skål. Tillsätt det mjölkfria margarinet och smula ihop det till en grynig massa. Tillsätt strösockret och ägget och arbeta ihop till en…

Länk till hela inlägget hos Hälsoblogg annacarins: Kaka från Sånga hotell och konferens glutenfri och laktosfri

Lämna en kommentar