Hurra! Högtidsdag i dag! En helt ny roman av min absoluta favoritförfattare har kommit hem till mig! Jag har läst alla (nästan) som finns på svenska av honom, och jag äger alla (nästan) i pappersformat. Har ju gjort mig av med nästan alla mina pappersböcker dom senaste åren, men min Stephen King-samling, den gör jag mig absolut inte av med. Och i dag kan jag inkludera boken Senare i min King-hylla. En ovanligt tunn bok, för att vara skriven av Kungen, ”bara” 266 sidor. Ska försöka att läsa den långsamt, så den räcker länge. 😍

Blogginlägget skrevs och publicerades av Bims Blogg.

Länk till hela inlägget hos Bims Blogg: Hurra! Högtidsdag i dag! En helt ny roman av min absoluta favoritförfattare har kommit hem till mig! Jag har läst alla (nästan) som finns på svenska av honom, och jag äger alla (nästan) i pappersformat. Har ju gjort mig av med nästan alla mina pappersböcker dom senaste åren, men min Stephen King-samling, den gör jag mig absolut inte av med. Och i dag kan jag inkludera boken Senare i min King-hylla. En ovanligt tunn bok, för att vara skriven av Kungen, ”bara” 266 sidor. Ska försöka att läsa den långsamt, så den räcker länge. 😍

Lämna en kommentar