Halstrad laxfilé med dirty fries, parmesan, dill och tomatsallad

Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.

4 portioner INGREDIENSER Dirty fries 900 gram potatis10 gram dill150 gram riven parmesan1 grön chili2 dl matyoghurtolivoljasalt Tomat- och dillsallad 3 tomater1 rödlök10 gram persilja2 tsk vitvinsvinäger1 krm saltsvartpeppar Halstrad lax 600 gram laxfilé1 tsk saltsvartpepparolivolja GÖR SÅ HÄR Värm ugnen till 250 grader.Dirty fries: Skär potatisen i pommes frites-stora strimlor. Lägg potatisstrimlorna på en ugnsplåt med bakplåtspapper, blanda med olivolja och salt. Tillaga högt upp i ugnen i cirka 25 minuter. Rör om då…

Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Halstrad laxfilé med dirty fries, parmesan, dill och tomatsallad

Lämna en kommentar