Grillad torskfilé med dragonaioli och ljummen fänkålssallad

Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.

4 portioner INGREDIENSER Dragonaioli 1 dl majonnäs1 msk torkad dragon1 vitlöksklyftasaltvitpeppar Ljummen fänkålssallad 1 fänkål1 rödlökmâchesalladolivolja2 tsk honungsaltsvartpeppar Grillad torsk 600 gram torskfiléolivoljasalt Tillbehör 900 gram småpotatis GÖR SÅ HÄR: Koka potatis i lättsaltat vatten.Dragonaioli: Blanda majonnäs, pressad vitlök, torkad dragon, salt och vitpeppar i en skål.Ljummen fänkålssallad: Strimla fänkål och rödlök. Fräs grönsakerna i lite olivolja i en stek panna i en till två minuter, tills fänkålen blivit mjuk. Tillsätt honung och krydda med…

Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Grillad torskfilé med dragonaioli och ljummen fänkålssallad

Lämna en kommentar