Grillad shish kebab med auberginerör, persiljesallad och pitabröd

Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.

4 portioner INGREDIENSER Shish kebab ½ gul lök500 gram blandfärs½ msk paprikapulver½ msk torkad oregano½ tsk spiskummin½ tsk malen koriander½ tsk kanel3/4 dl mjölk1 vitlöksklyfta½ tsk sambal oelek½ dl ströbröd1 tsk saltsvartpeppar8 stycken grillspett Aubergineröra ½ gul lök1 aubergine½ tsk spiskumminsaltolivolja1-2 vitlöksklyftor1 tsk rödvinsvinäger2 krm sambal oelek2 msk tomatpuré Persiljesallad 20 gram bladpersilja1 rödlök1 tomat1 tsk rödvinsvinäger1 tsk flytande honungsalt 4 stycken pitabrödmixsallad GÖR SÅ HÄR Om du väljer att grilla, börja med att tänd…

Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Grillad shish kebab med auberginerör, persiljesallad och pitabröd

Lämna en kommentar