Grillad lax med mynta- och melonsallad, bönröra och chilirostad potatis

Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.

4 portioner INGREDIENSER Chilirostad potatis 900 gram småpotatis1 bakplåtspapperolivolja½ tsk sambal oelek½ tsk saltsvartpeppar Mynta- och melonsallad 1 rödlökmynta1 honungsmelon1 msk vitvinsvinäger1 krm flingsalt Bönröra 1 förpackning stora vit bönor2 vitlöksklyftor1 ½ tsk vitvinsvinägerolivolja1 ½ krm salt Grillad lax 600 gram laxfilé1 tsk saltsvartpeppar GÖR SÅ HÄR Värm ugnen till 250 grader. Om du ska grilla, börja med att tända grillen.Chilirostad potatis: Halvera potatisen. Lägg på en ugnsplåt med bakplåtspapper och bland väl med lite…

Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Grillad lax med mynta- och melonsallad, bönröra och chilirostad potatis

Lämna en kommentar