Fredagen den 8 september 2023: Mindre av det mesta, nästan spring, men lite mer aptit

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Aptiten kryper tillbaka, men jag tvingar fortfarande i mig frukost på sängen. Hurra! Biverkningarna har minskat när jag fick minska dosen betablockerare. I alla fall har magen blivit mycket bättre. Jag nästan joinade Citrus i hennes bajsrace, en springtävling genom lägenheten efter att katten har varit på pottan och skitit, på förmiddagen. Men så tänkte jag att pulsen skulle stiga alltför mycket inför läkarbesöket vid lunchtid och la band på mig. Inte…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Fredagen den 8 september 2023: Mindre av det mesta, nästan spring, men lite mer aptit

Lämna en kommentar