Fredag kväll den 29 december och lördagen den 30 december 2023: Från börek till brownies – ett Toffeldygn

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

OBS! Anonyma kommentarer publiceras inte – se Reglerna! Kära dagbok… Äntligen ringde de tillbaka från hjärtmottagningen! Naturligtvis när jag var på Korgtassen och handlade med Anna sent om sider igår eftermiddag. Men jag fick prata med en bra sköterska och fick bland annat veta att remissen och EKG-resultatet kommit fram från min husläkare. Vidare blev jag lovad återkoppling efter nyårshelgen, på tisdag eftermiddag. Till dess ska jag äta medicinen, höja dosen betablockerare 50 mg om det…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Fredag kväll den 29 december och lördagen den 30 december 2023: Från börek till brownies – ett Toffeldygn

Lämna en kommentar