Fredag kväll den 26 november och lördagen den 27 november 2021: Helgen går så fort…

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Upplyst i novembermörkret även i Bokrummet. Fredagskvällen blev underbart skön – för min del. Jag kom hem till ett adventspyntat hem. Fästmön hade verkligen gjort fint med stjärnor och stakar och några juliga dukar. Dessutom hade hon tvättat mattorna i sovrummet och gjort en del annat smått och gott. Jag satte upp min hundraåriga 55-åriga mässingsstjärna och en väldigt mycket nyare adventsljusstake i fönstret i Bokrummet, det var mitt enda bidrag. Det här…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Fredag kväll den 26 november och lördagen den 27 november 2021: Helgen går så fort…

Lämna en kommentar