Fredag kväll den 15 september och lördagen den 16 september 2023: Bokbyte, blå himmel och bara för att det är lördag

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Fredagskväll på Main Street. Jag var mycket trött igår kväll efter första arbetsdagen, men jag kände att det ändå var rätt tänkt att jobba hemifrån. Inte hade jag orkat gå iväg till jobbet! Nu har jag helgen på mig att ytterligare hämta krafter och det ska jag göra genom att ta promenader.  Det blev mest läsning för min del på fredagskvällen, men vännen FEM hörde av sig och vi hade en dialog per…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Fredag kväll den 15 september och lördagen den 16 september 2023: Bokbyte, blå himmel och bara för att det är lördag

Lämna en kommentar