Fredag kväll den 12 maj och lördagen den 13 maj 2023: Glömska och lite förkyld, men godis och böcker ändå (bara lite städning)

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Det blir allt viktigare för mig att skriva ner mina dagboksanteckningar. Skälet är enkelt. Jag glömmer numera inte bara ord och uttryck, jag glömmer vad jag gör. Det är fan oroväckande, jag har nyligen fyllt 61… Men… jag minns att jag gjorde lite mer under gårdagskvällen än vad jag skrev om i förra inlägget. Till exempel provade jag shorts, säsongen närmar sig ju. Några snygga ben har jag inte, det har en…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Fredag kväll den 12 maj och lördagen den 13 maj 2023: Glömska och lite förkyld, men godis och böcker ändå (bara lite städning)

Lämna en kommentar