Fredag kväll den 1 december och lördagen den 2 december 2023: Arslet är bak och jag är trött hela tiden

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Först och främst för sjuhundrafyrtiofjärde gången: jag godkänner inte anonyma kommenaterar. Se Reglerna! Om du inte klarar av att fylla i kommentarsfälten, skriv åtminstone ditt namn i kommentaren. Jättekul med kommentarer, men av olika anledningar, bland annat nättrollsliga, vill jag se ditt namn.  ∼ ∼ En glad gingerbread man kanske inte precis illustrerar texten här intill… Fredagkvällar är trötta kvällar för mig. Det spelar ingen roll om jag har tagit det lugnt eller…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Fredag kväll den 1 december och lördagen den 2 december 2023: Arslet är bak och jag är trött hela tiden

Lämna en kommentar