Fredag eftermiddag och kväll den 27 oktober, lördagen den 28 oktober och söndag förmiddag den 29 oktober 2023: Helg med FEM

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

Jag publicerar inte anonyma kommenterar. Kära dagbok… På fredagseftermiddagen anlände vännen FEM per bil i alldeles lagom fikatid. Anna hann ta en slät kopp kaffe med oss, medan FEM och jag, och i synnerhet jag, mofsade i oss/mig rejält. Jag hade köpt kanelbullar och russintoppar från Butiken på hörnet. Anna sparade sitt fikabröd, FEM åt en av två och jag åt båda mina. Och det var inte slut med ätandet den här fredagen för min del……

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Fredag eftermiddag och kväll den 27 oktober, lördagen den 28 oktober och söndag förmiddag den 29 oktober 2023: Helg med FEM

Lämna en kommentar