Fredag eftermiddag och kväll den 18 juni och lördagen den 19 juni 2021: Mycket argt, lite sjukt och väldigt bra film

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jag har inte mått så bra. Det har inte katten Mini heller. Redan igår vid lunchtid fick jag ont i magen, men jag hade bestämt mig för att ta flexledig på eftermiddagen. Jag orkade masa mig iväg till glasskiosken vid ån och äta en bägare laktritsglass. Och då hade Lucifer och softat en stund innan.   Den var avstängd och ändå började den låta och lukta konstigt och blev kortsluten. När Fästmön kom…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Fredag eftermiddag och kväll den 18 juni och lördagen den 19 juni 2021: Mycket argt, lite sjukt och väldigt bra film

Lämna en kommentar