Fredag eftermiddag och kväll den 1 juli och lördagen den 2 juli 2022: Glass, grekiskt och drinkar igår, trädgårdsarbete idag

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Det blev en glassfika på balkongen igår eftermiddag. Det var väldigt skönt att jobba sista dan på länge igår. Från och med måndag, min namnsdag för övrigt, har jag fem hela veckor ledigt. Jag kan väl inte påstå att jag har jobbat jätteintensivt den gångna veckan. Det handlade delvis om förkylningen, men också om värmen och att jag känner mig så himla trött. Även om jag gillar mitt jobb vill jag väldigt…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Fredag eftermiddag och kväll den 1 juli och lördagen den 2 juli 2022: Glass, grekiskt och drinkar igår, trädgårdsarbete idag

Lämna en kommentar