Citrontagliatelle med ugnsbakad lax

Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.

4 portioner Ingredienser Ugnsbakad lax 600 gram laxfilé½ tsk salt1 krm svartpeppar1 bakplåtspapper Citronsås 1 citron1 msk smör½ msk vetemjöl3 dl mjölk1 dl vatten½ förpackning färskost1 tärning grönsaksbuljong1 krm salt1 krm svartpeppar Tillbehör 360 gram tagliatelle300 gram morötter2 tomater Gör så här Värm ugnen till 225 grader.Ugnsbakad lax: Dela laxfilé i portionsbitar och krydda med salt och nymald svartpeppar. Lägg med skinnsidan ner i en ugnsform med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen cirka 20 minuter, tills fisken är klar.Koka…

Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Citrontagliatelle med ugnsbakad lax

Lämna en kommentar