Camilla Läckberg & Alexander Karim – Glaciär – Betyg: 3,5 av 5 – 📚 – Boken Glaciär är en kortroman av Camilla Läckberg & Alexander Karim. Som jag har förstått det så är boken skriven från manuset till filmen med samma namn. Jag har inte sett filmen, så jag vet inte om handlingen är exakt samma. Jag tyckte om boken som var tänkvärd och berörande. Rekommenderas. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Blogginlägget skrevs och publicerades av Bims Blogg.

Glaciär, en drabbande kärlekshistoria som berör på djupet.  En pandemi har drabbat världen och halva befolkningen har dött. Viruset muterar hela tiden och det är omöjligt att skapa ett vaccin som fungerar. Att vara nära en annan människa är att riskera livet.  På ett lyxhotell i centrala Stockholm kan rika människor bo för att komma bort från kaoset. Hotellet har strikta regler för att gästerna inte ska råka mötas.  Anna har varit på hotellet i…

Länk till hela inlägget hos Bims Blogg: Camilla Läckberg & Alexander Karim – Glaciär – Betyg: 3,5 av 5 – 📚 – Boken Glaciär är en kortroman av Camilla Läckberg & Alexander Karim. Som jag har förstått det så är boken skriven från manuset till filmen med samma namn. Jag har inte sett filmen, så jag vet inte om handlingen är exakt samma. Jag tyckte om boken som var tänkvärd och berörande. Rekommenderas. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Lämna en kommentar