Att gå vidare med dödliga fakta?

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tomas Rolfhzon Ekman.

Ett mäktigt kraftfullt oväder drog igår kväll in över min region med blixt och dunder störtregn lite hagel, all denna spektakulära naturliga rekvisita gjorde föreställningen grymt påtaglig. På min vanliga promenad slinga med jycken Dino så mötte jag en för mig obekant gentleman som påtalade just om den där kraftfulla föreställningen som vi fick bevittna igår, dessutom mötte jag även en underfundig dam på min fortsatta väg som hade sätt vita flugsvampar https://www.ruokavirasto.fi/sv/privatkunder/information-om-livsmedel/livsmedelskategorier/matsvampar/giftiga-svampar/vit-flugsvamp/ strategiskt utplacerade lite…

Länk till hela inlägget hos Tomas Rolfhzon Ekman: Att gå vidare med dödliga fakta?

Lämna en kommentar