Anne B. Ragde – Dottern – Betyg: 5 av 5 – 📚 – Boken Dottern är den sjätte boken i serien om den norska familjen Neshov. Den första boken kom ut 2008 och heter Berlinerpopplarna. Jag har läst alla sex böckerna i serien, och tyckt otroligt mycket om dom allihopa. Dom tre första böckerna kom ut för över tio år sedan, och sen har det kommit tre böcker till dom senaste åren. Jag hoppas verkligen på att det kommer fler böcker om familjen Neshov, för jag tycker att dom är fantastiskt bra. Underbara miljöskildringar, och härliga karaktärer, är det i böckerna, som är välskrivna, lättlästa, roliga, gripande, djupa, tänkvärda, berörande, och så himla bra. Rekommenderar varmt hela bokserien som ska läsas från början. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Blogginlägget skrevs och publicerades av Bims Blogg.

Sjätte boken i succéserien om släktgården Neshov. En gripande och underhållande familjekrönika där allvar och sorg möter humor och värme. Torunn har funnit sig till rätta på släktgården och efter farbror Margidos död har hon tagit över begravningsbyrån och driver den på egen hand. När hon till och med vill byta efternamn till Neshov, raseras den uppbyggda relation hon har till modern. Snart ska farbror Erlend komma på besök, vilket Torunn fruktar. När hennes gamla…

Länk till hela inlägget hos Bims Blogg: Anne B. Ragde – Dottern – Betyg: 5 av 5 – 📚 – Boken Dottern är den sjätte boken i serien om den norska familjen Neshov. Den första boken kom ut 2008 och heter Berlinerpopplarna. Jag har läst alla sex böckerna i serien, och tyckt otroligt mycket om dom allihopa. Dom tre första böckerna kom ut för över tio år sedan, och sen har det kommit tre böcker till dom senaste åren. Jag hoppas verkligen på att det kommer fler böcker om familjen Neshov, för jag tycker att dom är fantastiskt bra. Underbara miljöskildringar, och härliga karaktärer, är det i böckerna, som är välskrivna, lättlästa, roliga, gripande, djupa, tänkvärda, berörande, och så himla bra. Rekommenderar varmt hela bokserien som ska läsas från början. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Lämna en kommentar