Andra halvan av lördagen den 4 december och andra advent 2021: Julsaker och fikor med stil

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Igår på lördagen hade vi bestämt att både gå på nån julmarknad och göra en del gemensamma julklappsinköp. Julmarknaderna vi besökte var ganska små och det var dessutom kallt utomhus. Klappar inhandlades därför i sedvanliga affärer. Det blev avbrott för fika på Thelins, för energinivåerna var och är låga. Energipåfyllning på Thelins. Jag var ledsen hela lördagen och även om jag försökte både ta mig i kragen och skärpa mig/bita ihop brast jag…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Andra halvan av lördagen den 4 december och andra advent 2021: Julsaker och fikor med stil

Lämna en kommentar