Andra delen av årets första dag 2023: Bubbel och kaviar, bio och veganskt och ett glas med ostar till avrundning

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Chokladtomtar kan inte vara oätna när julen är slut. Nyårsdagen var en lång dag, lika tråkig som långfredagen. Men jag fick göra både tråkiga och nyttiga saker och roliga saker. Att stödladda bilbatteriet är nåt jag gör ungefär en gång i månaden. Idag passade jag på eftersom jag ska ut med Annas snälla mamma på tisdag på en liten shoppingtur. Och medan jag gjorde det körde jag två maskiner tvätt – och fikade.…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Andra delen av årets första dag 2023: Bubbel och kaviar, bio och veganskt och ett glas med ostar till avrundning

Lämna en kommentar