Anders Roslund – Litapåmig – Betyg: 4,5 av 5 – 📚 – Litapåmig är den elfte boken om Ewert Grens och den sjätte boken om Piet Hoffman och Ewert Grens tillsammans. Dom första sju böckerna är skrivna av Anders Roslund och Börge Hellström, och dom fyra senaste är skrivna av Anders Roslund ensam. Jag har läst alla böckerna och tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Helt klart en av mina favoritbokserier. Dom är mycket välskrivna, har bra karaktärer, och alla böckerna tar upp allvarliga och viktiga ämnen. Den här boken var inget undantag, utan jag tycker att den var nästan lika bra som dom tidigare böckerna. Bara kanske snäppet lite sämre. Rekommenderar varmt denna bokserie. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Blogginlägget skrevs och publicerades av Bims Blogg.

Allt är äntligen så bra för Ewert Grens. En fantastisk liten pojke kallar honom låtsasmorfar och det finns för första gången på trettio år en kvinna som han vill klä sig fin för.  Hur kan det förvandlas till giftsprutor, slavhandel, illegala organ och kidnappning? Varför leder det till ett mord på någon som står Ewert nära?Och till spår från det förflutnas Box 21?  Anders Roslund befäster i den sjätte fristående boken om Hoffmann och Grens att…

Länk till hela inlägget hos Bims Blogg: Anders Roslund – Litapåmig – Betyg: 4,5 av 5 – 📚 – Litapåmig är den elfte boken om Ewert Grens och den sjätte boken om Piet Hoffman och Ewert Grens tillsammans. Dom första sju böckerna är skrivna av Anders Roslund och Börge Hellström, och dom fyra senaste är skrivna av Anders Roslund ensam. Jag har läst alla böckerna och tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Helt klart en av mina favoritbokserier. Dom är mycket välskrivna, har bra karaktärer, och alla böckerna tar upp allvarliga och viktiga ämnen. Den här boken var inget undantag, utan jag tycker att den var nästan lika bra som dom tidigare böckerna. Bara kanske snäppet lite sämre. Rekommenderar varmt denna bokserie. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Lämna en kommentar