☀️ I dag har jag varit på en utflykt tillsammans med min syster och min pappa. ☀️Först åkte vi till Skärlinge Fritidsby på Lisö, Sorunda, där mina föräldrar hade sitt landställe förut. En riktig nostalgitripp blev det eftersom dom hade det i fyrtio år, mellan 1968 och 2008, och jag var där varje sommar. Vi tittade på huset dom hade, och andra hus, och sen tog vi en medhavd fika vid badplatsen. ☀️ Efter det så åkte vi till Nynäshamn, där vi åt lunch på en restaurang i hamnen. Vi åkte även förbi Nickstabadet där jag också var mycket om somrarna förr. Och sen åkte vi till Lövhagens friluftsområde där vi promenerade runt, och så blev det en fika på den mysiga serveringen. ☀️ Tack syrran och pappa för en riktigt mysig dag! ☀️

Blogginlägget skrevs och publicerades av Bims Blogg.

Länk till hela inlägget hos Bims Blogg: ☀️ I dag har jag varit på en utflykt tillsammans med min syster och min pappa. ☀️Först åkte vi till Skärlinge Fritidsby på Lisö, Sorunda, där mina föräldrar hade sitt landställe förut. En riktig nostalgitripp blev det eftersom dom hade det i fyrtio år, mellan 1968 och 2008, och jag var där varje sommar. Vi tittade på huset dom hade, och andra hus, och sen tog vi en medhavd fika vid badplatsen. ☀️ Efter det så åkte vi till Nynäshamn, där vi åt lunch på en restaurang i hamnen. Vi åkte även förbi Nickstabadet där jag också var mycket om somrarna förr. Och sen åkte vi till Lövhagens friluftsområde där vi promenerade runt, och så blev det en fika på den mysiga serveringen. ☀️ Tack syrran och pappa för en riktigt mysig dag! ☀️

Lämna en kommentar