Risgrynspudding med kardemumma -en barndomsklassiker

Blogginlägget skrevs och publicerades av Torbjörns Tips.

När jag var barn åt vi risgrynspudding till kvällsmat då och då. Förmodligen ett sätt att använda risgrynsgröt som blivit över och som med några få handgrepp blev till en god maträtt. Risgrynspudding med kardemumma -en barndomsklassiker. Skriv ut Risgrynspuddning med kardemumma #wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-33); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-50); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-33 stop { stop-color: #343434;…

Länk till hela inlägget hos Torbjörns Tips: Risgrynspudding med kardemumma -en barndomsklassiker

Lämna en kommentar