Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.
4 portioner INGREDIENSER Tillbehör Bulgur Marinerad kalkon 1 msk rödvinsvinäger2 klyftor vitlök2 tsk paprikapulver1 tsk spiskummin1 tsk salt½ tsk socker600 gram kalkonlårsstek Tomat- och koriandersalsa 1 rödlök2 tomater1 grön paprika1 knippe koriander1 lime1 msk olivolja½ tsk salt½ tsk chiliflakes Vitlökssås 2 dl matyoghurt1 vitlöksklyfta1 krm salt GÖR SÅ HÄR Om du vill grilla, tänd grillen. Om ni inte grillar, värm ugnen till 200°C (varmluft) eller 225°C (vanlig).Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.Marinerad kalkon: Blanda rödvinsvinäger,…
Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Grillad peruansk kalkon med tomat- och koriandersalsa och vitlökssås