Torsdag kväll den 9 juni och fredagen den 10 juni 2022: Ljus och luft, ost och vin, Cirkus Lucifer och Hemligheten på det

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jag behövde ljus och luft efter jobbet. Det bara blev så att Fästmön och jag strålade samman efter jobbet på K5. Det var underbart skönt ute och jag hade ingen lust att gå och sätta mig i en varm och dammig lägenhet. Anna hade påbörjat ett nytt projekt hemma, men fann det enkelt att avsluta tillfälligt. Hon menade att hon hann göra resten/mer idag. Ja ja, jag vet att hon hade tvättstugan…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Torsdag kväll den 9 juni och fredagen den 10 juni 2022: Ljus och luft, ost och vin, Cirkus Lucifer och Hemligheten på det

Lämna en kommentar