Tisdag kväll den 5 oktober och onsdagen den 6 oktober 2021: Mera stress, regn och andra bullar

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Tisdagskvällen blev stressig. Ett tag blev jag lite glad för jag trodde att jag skulle kunna stråla samman med Fästmön på stan, men så blev det inte. I stället stressade jag hem. Jag fick genast starta datorn, för nya mejl i två ärenden inom mitt styrelseuppdrag hade inkommit. Mejlen krävde genomläsning av bilagor/filer, tankeverksamhet, åsiktsformulering etc. Sen höll mejlandet på av och till under kvällen, men nånstans efter klockan 21.40 gav jag…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Tisdag kväll den 5 oktober och onsdagen den 6 oktober 2021: Mera stress, regn och andra bullar

Lämna en kommentar