Onsdag kväll den 19 maj och torsdagen den 20 maj 2021: Fina presenter, saknader och inkluderande attityder

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Onsdagsmiddag. Inte vet jag vad som hände igår kväll, men timmarna gick snabbt. De släpar sig fram i snigelfart annars de kvällar Fästmön jobbar. Mitt umgänge är ju ganska begränsat och Anna är den jag umgås med förutom hennes mamma och en av hennes söner. Igår var det annorlunda. Jag tinade min kycklinglasagne och åt med tomater och oliver, i sällskap av ett par nyfikna katter. De fick inget smakprov dock, de blev…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Onsdag kväll den 19 maj och torsdagen den 20 maj 2021: Fina presenter, saknader och inkluderande attityder

Lämna en kommentar