Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.
4 portioner INGREDIENSER Till servering Jasminris Sesamdressing 2 msk riven ingefära2 msk sesamfrön1 klyfta vitlök1 msk sambal oelek1 ½ msk tomatpuré2 msk socker1 msk rödvinsvinäger½ dl vatten2 msk olivolja Mynta- och kålrabbisallad 3oo gram morötter1 kålrabbiMynta efter smak1 msk japansk soja Frasig torsk 600 gram torskfilé eller torskrygg3/4 tsk salt1 äggvetemjölströbrödolja till stekning GÖR SÅ HÄR: Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen.Sesamdressing: Skala och finriv ingefära och vitlök. Lägg allt i en mixerbunke tillsammans med…
Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Frasig torsk med sesamdressing, mynta och kålrabbisallad