Citrongrillad fläskkarré med vårlöksrisotto, ruccola och parmesan

Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.

4 portioner INGREDIENSER Citrongrillad fläskkarré 600 gram fläskkarré1 citron1 vitlöksklyfta1 tsk saltsvartpeppar Vårlöksrisotto 1 knippe salladslök1 gul lök300 gram risottoris70 gram riven parmesan11 dl vatten2 kycklingbuljongtärningar2 msk vitvinsvinäger2 vitlöksklyftorolivoljasaltsvartpeppar Ruccolasallad rädisorruccolaolivoljasaltsvartpeppar GÖR SÅ HÄR: Om du väljer att grilla köttet, tänd grillen. Om du inte grillar, sätt ugnen på 225 grader.Citrongrillad fläskkarré: Tvätta citronen i ljummet vatten och finriv skalet. Bland skal och pressad saft från citronen, pressad vitlök, salt och nymald svartpeppar i en…

Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Citrongrillad fläskkarré med vårlöksrisotto, ruccola och parmesan

Lämna en kommentar